Nen, a dormir (edició actualitzada i ampliada) by Eduard Estivill

Nen, a dormir (edició actualitzada i ampliada)

By Eduard Estivill

  • Release Date: 2014-02-20
  • Genre: Familia y relaciones sociales
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Edició ampliada i actualitzada del llibre que ha ensenyat a dormir a milions de nens d'arreu del món.

Dormir bé és essencial per al desenvolupament físic i mental dels infants, i el descans dels més petits és fonamental per a l'estabilitat de la família.

Nen, a dormir explica de manera clara i senzilla com aplicar un mètode científic per ensenyar els nens a dormir. Les normes serioses i rigoroses que proposa també estan recomanades per l'Associació Americana de Pediatria i l'Associació Americana de Medicina de la Son, i han servit per ensenyar a milions de nens d'arreu del món a dormir.

Fer que un nen amb problemes de son s'adormi i no es desperti unes quantes vegades durant la nit pot arribar a ser desesperant i lent si no se sap fer de manera adequada. En canvi, aprendre a solucionar l'insomni infantil és relativament fàcil i senzill.

En aquest llibre, el doctor Estivill us explicarà els passos que heu de seguir per posar fi als problemes del son del vostre fill o filla i, al mateix temps, a les principals conseqüències: irritabilitat, somnolència, inseguretat i problemes per relacionar-se.

Reviews

  • Todos los niños saben dormir

    1
    By gabbastheeman
    Lo único que necesitan es la protección, la compañía y la presencia de su mama y papa, nada más. Y si no eres capaz de darle eso, mi tengas hijos.

keyboard_arrow_up