Eroi de Demult (Romanian Edition - ediția în limba română) by Anna Erishkigal

Eroi de Demult (Romanian Edition - ediția în limba română)

By Anna Erishkigal

  • Release Date: 2017-03-30
  • Genre: Épica
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Colonelul Mikhail Manniki'ili din Forțele Speciale Angelice se trezește rănit mortal în nava prăbușită. Cea care îl salvează are o putere misterioasă de a vindeca. Dar cine l-a doborât pe Mikhail? Și de ce?

Ninsianna a avut întotdeauna o relație specială cu zeița. Descende dintr-o linie lungă de șamani și vindecători. Când fuge în deșert pentru a scăpa de căsătoria forțată cu fiul arogant al Conducătorului, ultimul lucru la care se așteaptă este să cadă din cer un om cu aripi.

În tot acest timp, în rai, Primul-ministru Lucifer, fiul adoptat al Împăratului Etern, coace un plan pentru a trece peste dorințele tatălui său nemuritor.

Este o luptă pe viață și pe moarte în această primă parte a repovestirii sci-fi Sabia Zeilor despre mitul îngerilor căzuți.

*

Cuvinte cheie: română, ediția în limba română, în limba română, cărți românești, fantezie românească, de mare fantezie românească, ficțiune știință românească, dragoste română, ceea ce a citit după Urzeala tronurilor, înger, îngeri, arhangheli, Arhanghelul Mihail, ficțiune creștină, ficțiune religioasă, Annunaki, Ubaid, cultura Ubaid, Mesopotamia, Mesopotamia antică, îngerii căzuți, Lucifer, Moloh, dragoni, diavolul, invazie extraterestra, imperiu galactic, ingineria genetică, militar science fiction, Romanian, Romanian Edition, Romanian language, Romanian books, Romanian fantasy, Romanian high fantasy,

keyboard_arrow_up